Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home
9 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item


Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
GlopeEvent Fun project: Ice-carving tijdens uw congres!
Iets te doen tijdens uw congres, mixer of of ander vrijblijvend evenement? Glope Events bied u dé activiteit voor tijdens het netwerken: Grootschalig Ijscarven!
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Winter activiteiten
BeAdvert Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Break in, de omgekeerde Escape ervaring. Break in the partyroom van de Pier!! Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Bevindt zich in Land Events / iPad & Smartphone challenges
BeAdvert BedrijfsUitjesBox-CoronaProof
Onze nieuwste CoronaProof oplossing voor jouw bedrijf om een bedrijfsuitje tijdens lockdown te realiseren is onze UitjesBox. Leuk te geven, leuk om te ontvangen. Met je partner een uitje vanuit huis lekker buiten, en resultaten delen met collega's online via de gratis meegeleverde ChiefBox... lees meer
Bevindt zich in Topmenu / Specials
GlopeEvent Big Winter Event
Ervaar het winterse gevoel met deze Big Event Winter dag. Hilariteit op het ijs, met ijs en in de aprés ski tent. Met z'n allen het ijs op en een avond met gegarandeerd veel lol meemaken, daar staat de Big Event Winter voor.
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Winter activiteiten
GlopeEvent Big Water Event
De hele dag op en in het water vertoeven, dat is nog eens leuk! De ene gave activiteit na de ander en dat allemaal in het water. Met een spectaculaire powerboat de golven trotseren of op je plankje de surfdude uithangen. Deze Big Events Waterdag heeft voor ieder wat wils!
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Water activiteiten
GlopeEvent Big Balloon Event
Een dag met z'n alle de lucht in, dat is pas gaaf! Ervaar hoe het is om te varen in een luchtballon. Een unieke beleving en natuurlijk nog spectaculairder met 100 man tegelijker tijd!
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Lucht activiteiten
GlopeEvent Big Beach Event
Een beachevent voor het hele bedrijf, dat is een echte Big Beach Event! Met z'n alle op het strand, met je voetjes in het zand leuke sportieve activitieten doen. En na afloop natuurlijk een overheerlijk beach barbecue.
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Land activiteiten
GlopeEvent Big City Game Den Haag
Leer onze hofstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, eco solex, gCab, tandem, kano en/of te voet! Aansluitend gezellig samen dineren?
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Land activiteiten
GlopeEvent Big City Game Amsterdam
Een spectaculaire Big City Game in en door Amsterdam. Leer onze beroemde hoofdstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, tandem, kano en/of te voet!
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Land activiteiten