Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home
5 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item


Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
BeEvent Flower Power Fietstocht
Peace, Love, ban de bom. Doe je hippie kleding aan en beleef dan een prachtige 'peace forever' fietstocht door Den Haag en omstreken met leuke 'hippie' opdrachten!
Bevindt zich in Land Events / Drive, bike and discover
GlopeEvent iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef eventueel de superleuke extra fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, Robinson Games en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Bevindt zich in Land Events / iPad & Smartphone challenges
GlopeEvent Big Beach Event
Een beachevent voor het hele bedrijf, dat is een echte Big Beach Event! Met z'n alle op het strand, met je voetjes in het zand leuke sportieve activitieten doen. En na afloop natuurlijk een overheerlijk beach barbecue.
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Land activiteiten
GlopeEvent Big City Game Den Haag
Leer onze hofstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, eco solex, gCab, tandem, kano en/of te voet! Aansluitend gezellig samen dineren?
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Land activiteiten
GlopeEvent Big City Game Amsterdam
Een spectaculaire Big City Game in en door Amsterdam. Leer onze beroemde hoofdstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, tandem, kano en/of te voet!
Bevindt zich in Big Events (100p+) / Land activiteiten