Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home
8 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item


Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
GlopeEvent T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Bevindt zich in Land Events / Drive, bike and discover
BeAdvert Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Break in, de omgekeerde Escape ervaring. Break in the partyroom van de Pier!! Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Bevindt zich in Land Events / iPad & Smartphone challenges
BeAdvert Escape the City
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
Bevindt zich in Land Events / Stads activiteiten / City Games
BeAdvert BedrijfsUitjesBox-CoronaProof
Onze nieuwste CoronaProof oplossing voor jouw bedrijf om een bedrijfsuitje tijdens lockdown te realiseren is onze UitjesBox. Leuk te geven, leuk om te ontvangen. Met je partner een uitje vanuit huis lekker buiten, en resultaten delen met collega's online via de gratis meegeleverde ChiefBox... lees meer
Bevindt zich in Topmenu / Specials
GlopeEvent iPad Duindropping Fungame (corona-proof)
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef eventueel de superleuke extra fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, Robinson Games en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Bevindt zich in Land Events / iPad & Smartphone challenges
BeEvent Vermaak in de coronacrisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen
Niet zomaar een puzzeltocht, maar met het gezin in de eigen auto een navigatie challenge langs duinen, villa's en strand!
Bevindt zich in Land Events / Drive, bike and discover
GlopeEvent IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
Bevindt zich in Winter Events / Spelen op het ijs
BeAdvert Escape the Pier (corona-proof)
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Bevindt zich in Land Events / iPad & Smartphone challenges