Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje (+ online) / Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren lijkt gemakkelijker dan het vaak is. Glope Events heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes voor de meest uiteenlopende bedrijven. Of het nu gaat om een afdelingsuitje of een bedrijfsfeest. Met ons grote assortiment aan activiteiten en programma's, een ervaren team van event organisators en instructeurs, een groot netwerk aan vaste relaties, aanbieders op het gebied van locaties, horeca, attracties en special events, is jouw uitje bij ons in goede handen. Service en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel.

In een uniek nieuw samenwerkingsverband onder de naam Be Event Group, hebben wij nu ook vestigingen in diverse andere delen van het land. 

Genoeg gefilosofeerd, tijd om eens positief aan de slag te gaan. Navigeer en geniet van ons mooie programma aanbod op deze website.

Wil je een programmasuggestie/offerte voor een bedrijfsuitje opgestuurd krijgen, vul het betreffende formulier in of email ons op info@glope.nl en ontvang je voorstel nog dezelfde dag of in elk geval binnen 24 uur. 

Bellen kan natuurlijk ook: 070-3504648.

Tot snel!

Het Glope Events - Be Event Group Team!

Al onze Glope Events instructeurs staan klaar voor jouw event!

 

Stuur deze pagina door

WKR Proof bedrijfsuitje?

WKR info

"In House" Uitjes
op kantoor of bedrijfsterrein;
Of bel voor onze mogelijkheden: 070-3504648