Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Big Events (100p+) / Land activiteiten

Land activiteiten

Bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren voor een grote groep. Hier vind je een overzicht van onze speciale Big Events op het land

iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef de superleuke fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, VR techbril, Segway, special tasks, selfies en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Big City Game Eindhoven
Leer Eindhoven op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per kickbike, fiets, tandem, segway en/of te voet. Aansluitend gezellig samen dineren?
Big Beach Event
Een beachevent voor het hele bedrijf, dat is een echte Big Beach Event! Met z'n alle op het strand, met je voetjes in het zand leuke sportieve activitieten doen. En na afloop natuurlijk een overheerlijk beach barbecue.
Big City Game Amsterdam
Een spectaculaire Big City Game in en door Amsterdam. Leer onze beroemde hoofdstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, tandem, kano en/of te voet!
Big City Game Den Haag
Leer onze hofstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, eco solex, gCab, tandem, kano en/of te voet! Aansluitend gezellig samen dineren?
Eten & Drinken
Op zoek naar een combinatie met een lekker lunch, borrel of diner? 

Wij adviseren je graag....