Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Big Events (100p+) / Land activiteiten / Mooiste stranden van de wereld games

Mooiste stranden van de wereld games

Beschrijving evenement

Beleef een unieke sport en spel dag voor het gehele bedrijf. Met minimaal 18 teams en vanaf 150 deelnemers gaan jullie de onderlinge strijd aan. Onze setting is een strand vol sport en spel. Elke spel en elke sport heeft de beleving en uitstraling van het mooiste strand uit het gekozen land. Onze instructeurs ontvangen jullie met een warming-up en in teams volgens een duidelijk schema gaan jullie alle sporten en spellen doen. Aangekleed en aangeduid met landenvlaggen en borden als herkenning van het speelveld en natuurlijk onze enthousiaste instructeurs,  is het sport en spel beleven in een ontspannen sfeer.  

Act 1. Bora Bora - Beachvolley

Het traditionele Beachvolley in een competitie met doordraaisysteem. Wat natuurlijk niet mag ontbreken op een beachdag zijn de opblaasvelden met palmbomen 

Act 2. Copa Cabana- Beach soccer

Fun, fun, fun. Het originele voetbalspel op het strand. Geen buitenspel, geen tackles, gewoon scoren en competitieve fun. Er wordt op tijd een voetbalcompetitie gedaan met zaalvoetbalregels.

Act 3. Bondai Beach- Rugby

Rugby spel waarbij we geen fysieke tackles maken maar aantikken. Rugby spel waarbij we geen fysieke tackles maken maar aantikken. Als extra element plaatsen we rugbypalen voor de “tries”.

Act 4. Honolulu Ocean Raft Race

Natuurlijk; Hawaii, bekend om de prachtige oceaan en de vele watersporten. Van surfen, kayak, suppen en raften. We kiezen voor het laatste. Lekker knallen en niet (erg) nat worden. Weer een competitieve vorm, waarbij eerst op het droge een memoriespel op de kant wordt gespeeld, voordat je als eerste tweede of derde team het ruime sop kiest en om de boei op het water peddelt. Wie als eerste voet aan wal zet wint de game. 

Act 5. Scheveningse Beach Run - Klitteband

Estafette run hindernisbaan met klittenband. Een oer Holland strandspel waarbij we enkele hindernissen passeren in een parcours waarbij we extra punten kunnen
verdienen met de afrondende kleefsprong. Extra punten voor de hoogste of meest originele afronding op de kleefmuur.

Act 6. Bali Kuta Beach Coconut Game

Schiet en vangspel (veilig zachte noten 😉) . Met deze bijzondere katapult schiet apparaten worden door teamgenoten kokosnoten het veld in geschoten. In het veld proberen de deelnemers de noten te vangen en in hun mand even verderop af te ronden. Welk team vang de meeste kokosnoten? Per ronde strijden er 4 teams tegen elkaar, waarbij per team 1 katapult beschikbaar is en een lading kokosnoten (zachte). Het veld is verdeeld in 2 vakken met in elk vak zowel verdedigers als aanvallers. De kokosnoten worden in het veld geworpen en dienen gevangen te worden door het dichtstbijzijnde vak. Verdedigers kunnen de kokosnoot afpakken. Na vangst, wordt de kokosnoot naar het volgende vak gegooid. Vanuit dit vak wordt de kokosnoot in een basket geworpen. Zo kunnen er punten gescoord worden.

Extra’s

Ko Sai Mui Warming Up

Lekkere warming-up om de spieren los te maken, gezamenlijk met alle deelnemers.

Break Point

Een pauze punt met water en frisdrankjes 

Ibiza Prize Giving Ceremony

De Beach Master prijsuitreiking onder de Spaanse (Ibiza) vlag. Hierna kan de party beginnen.

Voorbeeld programma

 • Ontvangst in die leuke strandtent met diverse horeca mogelijkheden
 • Uitleg door onze instructeurs
 • Teamindeling en warming-up
 • Start van de wereld stranden beach games
 • Teams strijden om de titel- 'Beachmasters'
 • Einde activiteiten
 • Prijsuitreiking
 • Avond Party

Tijdsduur

3 uur

Locatie

 • Scheveningen
 • Hoek van Holland
 • Standlocatie naar keuze op aanvraag

Prijzen vanaf

Per offerte

Prijzen uitbreidingen

Per offerte

Beschikbaarheid

Deze activiteit is het meest geschikt in de warmere maanden van het jaar. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Eten & Drinken
Op zoek naar een combinatie met een lekker lunch, borrel of diner? 

Wij adviseren je graag....