Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje / Zuid-Holland

Zuid-Holland

Actief dagje winter
Een gezellig winter bedrijfsuitje! Lekker uitwaaien, leuke activiteiten beleven op het strand, duinen en in de bossen. Onderweg een heerlijk kopje warme choco, koffie of thee en na afloop een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie?
After Office Strand Aanbieding
Echt een mooie "After Office" strand mogelijkheid! Maak een keuze uit onze populaire strand activiteiten en profiteer van onze speciale After Office Sunset Beach zomeraanbieding in Scheveningen!
Atlantic Wall guided fiets tour
Begeleide tour.... De Atlantic wall route is een indrukwekkende route van Scheveningen naar Hoek van Holland door de duinen en kustplaatsen waar nog vele bunkers in te vinden zijn met een verhaal
Atlantic Wall guided Seggy tour
De Atlantic Wall (Atlantische muur) was een 2685 kilometer lange verdedigingslinie, die nazi-Duitsland tijdens de tweede wereld in de bezette gebieden heeft aangelegd ter voorkoming van een geallieerde invasie.
Atlantic Wall guided Solex tour
De Atlantic wall route is een indrukwekkende route door de duinen en kustplaatsen waar nog vele bunkers in te vinden zijn met een verhaal.
Auto puzzeltocht
Niet zomaar een puzzeltocht, maar met de eigen auto een navigatie Challenge langs duinen, villa's en strand.
Ballonvaart 't Groene Hart
Een privé luchtballon ''vaart'' en varen doet het door de verwarmde lucht. Een belevenis voor jong en oud. Branders aan, zandzakken los! Wat mooi is het Groene Hart van boven zeg.
Ballonvaart op locatie
Een privé luchtballon ''vaart'' en varen doet het door de verwarmde lucht. Een belevenis voor jong en oud. Branders aan, zandzakken los! Wat mooi is Nederland van boven zeg.
Be on Ice IJsspelen Kurhausplein
Hilarisch groepsuitje op het ijs. Winter spelen zoals Human Icebowling, Jeu 'd Ice, Human Curling en Rodel, prikslee slalom on ice en fun curlen. Dit alles op de prachtige ijsbaan op het Kurhausplein! Dit zijn de ijsspelen van Scheveningen met leuke party, borrel en winterse diner mogelijkheden..
Be On Ice IJsspelen Leiden
Zoek je leuke ijsspelen op een mooie ijsbaan? Glope biedt onder andere fun curling aan op de ijsbaan Leiden voor grote en kleine groepen.
Beach Bootcamp
Tijdens de Bootcamp wordt je geconfronteerd met een fysiek en neurologisch uitdagende training.
Beach Padel
Geen padelschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match! Dat is Padel op het strand..
Beach Powerboat Rapido
Even lekker rapido ''knallen'' op zee in deze Rib(s) powerboten..
Beach Tennis
Geen tennisschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match!
Beachdag combi Strand en Zee
Beleef een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten met een combinatie van Strand en Zee activiteiten. Ook andere Land en Water activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Beachdagen
Een actieve dag of middag op het strand van Scheveningen met mooie activiteiten combinaties. Vliegeren, duinbiken, boeren beachgolf, zandsculpturen en nog veel meer!
Beachvolleybal Hoek van Holland
Een beachvolleybal competitie organiseren met 20 of wel 1000 personen, het kan op Hoek van Holland ''de Hoek''. Wist je dat....
Beachvolleybal Scheveningen
Een leuke beachvolleybal competitie voor 10 tot 1500 personen op het strand van Scheveningen. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Beachvolleybal Triangle
Beachvolley kennen we inmiddels allemaal, maar op dit "Triangle" veld met 3 veld teams is het een hele andere uitdaging met psychologische aspecten.
Big Beach Event
Een beachevent voor het hele bedrijf, dat is een echte Big Beach Event! Met z'n alle op het strand, met je voetjes in het zand leuke sportieve activitieten doen. En na afloop natuurlijk een overheerlijk beach barbecue.
Big City Game Den Haag
Leer onze hofstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma (voor grote groepen) per sloep, fiets, kickbike, tuk tuk, eco solex, gCab, tandem, kano en/of te voet! Aansluitend gezellig samen dineren?
Big Water Event
De hele dag op en in het water vertoeven, dat is nog eens leuk! De ene gave activiteit na de ander en dat allemaal in het water. Met een spectaculaire powerboat de golven trotseren of op je plankje de surfdude uithangen. Deze Big Events Waterdag heeft voor ieder wat wils!
Big Winter Event
Ervaar het winterse gevoel met deze Big Event Winter dag. Hilariteit op het ijs of een sportieve GPS tocht door de bossen of duinen. Met z'n alle het ijs op en daar een avond met gegarandeerd veel lol meemaken, daar staat de Big Event Winter voor.
Bike Adventure
Fietsen van Hoek van Holland naar Scheveningen (Den Haag), dat is misschien wel de mooiste route van Nederland. Een compleet programma met verschillende checkpoints voor opdrachten en pitstops.
Blokarten
Blokarten op het strand! Het is een driewieler waar een zitje op zit en een zeil op is gemonteerd. Hoe ontzettend gaaf is dat?!
Boeren beachgolf
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen... Je bent nu al een pro!
Boerengolf in de duinen
Glope Events heeft het boerengolf gecombineerd met de duinen van Scheveningen en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf in de duinen. Het parcours bestaat uit 9 "holes" die verdeelt liggen in de duinpan. Iedereen dezelfde handicap...0...dus je bent nu al een "pro"!
Brandingkano Hoek van Holland
Kies het ruime sop in de branding van Hoek van Holland met deze speciale ''brandingkano's''. Intensief maar ook super cool en voor elk niveau.
Brandingkano Scheveningen
Kies het ruime sop in de branding van Scheveningen met deze speciale ''brandingkano's''. Intensief maar ook super cool en voor elk niveau.
Brandingraften Scheveningen
Raften op de Noordzee en aan het strand van Scheveningen, dat is brandingraften met teamspirit!
City Bike Fun Tocht Den Haag
Aan de hand van een ''hand'' gps en/of onze moderne event routeAPP verken je de stad van punt naar punt, natuurlijk met gekke opdrachten.
Crushed Ice Games Downhill
Midden op de Boulevard voor de Pier van Scheveningen, beleef je de Crushed Ice downhill fun games als uniek teambuildling uitje.
Culturele games
Beleef een fantastische dag met deze culturele games! Voer opdrachten uit met behulp van een iPad of tablet en kom meer te weten over musea en de prachtige culturele bezichtigingen in de stad!
Curling Clinic Olympisch
Volg onze officiële Curling workshop met originele granieten curling stenen. Leer de techniek, het spel van top- curlers! Omgeving Den Haag is zeer goed bereikbaar. Bedrijfsuitje en kerstborrel tip!
Dansen op het ijs
Een leuke kunstschaatsworkshop. De groep leert bepaalde technieken en voert aan het einde in koppels een show op met zelf gekozen muziek.
Den Haag Vandaag
Verken met je groep op grappige wijze ''politiek'' Den Haag. De residentie stad van Nederland per sloep, fiets en benenwagen... Dag mr. president!
Eco Experience Combi
100% groene activiteit met eco solexen, segways, gCabs en misschien wel een Eco Tuk Tuk?
Eco Solex Tour
Lekker cruisen op de solex met opdrachten, en wel met de "Eco" solex. Een superleuke tocht en 100% groen.
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Expeditie Noordzee cirkel
Een echt teambuilding programma in de winter waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking erg belangrijk is!
Foto fietstocht
Aan de hand van foto's ontdek je in deze fietstocht je weg door de mooie duinen van Scheveningen of kies de mooie Den Haag stadsroute van punt naar punt en met leuke opdrachten.......
Foto Kickbike Tocht
Herken jij de plekken die op de foto's zijn afgebeeld en weten jullie de opdrachten het beste uit te voeren? Dan is jullie team het beste kickbike team!
Fun Curling Den Haag-Leidschendam
Curlen kennen we allemaal van TV. Het spel met de stenen en bezems... Fun Curlen heeft het ook maar dan met een hoog ''fun'' gehalte. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter bij Den Haag. En na afloop is een après ski feestje natuurlijk altijd mogelijk in het gezellige après ski café....
Fun Curling Kurhausplein
Curling is een spel met stenen en bezems... Fun Curling heeft het ook, maar dan met een hoog ''fun'' gehalte, voor een geslaagd bedrijfsuitje of in combinatie met een kerstborrel. In november, december en januari ook mogelijk voor het beroemde Kurhaus Hotel!
Fun Curling on tour
Met onze funcurling steden kunnen wij door heel Nederland komen om dit leuke programma voor jullie aan te bieden. In het programma vind je een overzicht van de locaties waar we mee samenwerken.
Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Break in, de omgekeerde Escape ervaring. Break in the partyroom van de Pier!! Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Golf competitie wisselprogramma
Een leuke golf variant toegankelijk voor iedereen. GVB is niet nodig tijdens deze activiteit..
Golfclinic
Lange slag, putten, drivingrange, hole in one? Klaar voor deze golfles ?
GPS Duinbiken
Mountainbiken door de mooie duinen van Scheveningen van punt naar punt met leuke opdrachten langs de Waalsdorpervlakte en Meijendel
GPS Duindropping
Tussen land en zee word je gedropt, aan de rand van de duinen met slechts een opdrachtenmap en GPS. Met je team zoek je de waypoints die je de juiste weg wijzen. Beleef de superleuke tussenopdrachten met voertuigen, boerenduingolf, VR techbril, Segway, natte of droge voeten en nog veel meer...! Nieuw; Nu ook als iPad duingame!
GPS Havendropping Scheveningen
Verken de haven, het strand en de zee van Scheveningen aan de hand van dit gekke GPS apparaatje ... Boerengolf en foto herkenningsopdrachten zijn zowaar een paar onderdelen om bonuspunten mee te verdienen!
GPS Kickbike Tocht
Steppen door de duinen van Scheveningen of door hartje Den Haag, met deze leuke kickbikes, dat is ''kicken''!
GPS Winterdropping by Night
Tijdens dit bedrijfsuitje zoek je bij maanlicht of schemer met je collega's de weg aan de hand van opdrachten en een gps. Over duinpaden, zand, stranden en bospaden, van opdracht naar opdracht.
Haagsche Fietstocht
Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen...... Ondek de mooiste stad van Nederland op de Haagsche stadsfiets
Haagsche Seggytocht
Weet jij het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees?
Haagsche solextocht
Weet jij het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees?
High Tea Tandemtocht
Samen op de fiets en de vrijgezel op de bakfiets, dat begint al hilarisch. Een mooie tocht door de duinen en wassenaar. Tussendoor stoppen we voor een heerlijk high tea.
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
IJssculpturen Madurodam Winter Special
Witte Kerst!? In de wintermaanden verandert Madurodam in een sprookjesachtige winter locatie. Met onze IJssculpturen workshop maak je jullie bezoek compleet. Vergaderen, borrelen of gezellig dineren? Vraag naar de mogelijkheden
IJssculpturen maken
Superleuke ice carving activiteit met heldere ijsblokken. Maak de mooiste ijssculpturen met het hamertje en het beiteltje...
Indoor Beachvolleybal
Op dit overdekte strand organiseer je de leukste beachvolleybal competities van Nederland.
iPad City Game
De iPad City Game is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad city game
iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef de superleuke fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, VR techbril, Segway, special tasks, selfies en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
iPad Madurodam game
De iPad Madurodam Game is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad Madurodam game
iPad Snowworld game
De iPad Snowworld Game is de interactieve game die je gedaan moet hebben. De iPad/Tablet is leidend tijdens deze activiteit. Met onze unieke app beleef je een ongekend avontuur op en rond de Snowworld Zoetermeer accommodatie.
Kano polo Scheveningen
Geen waterpolo in het zwembad, maar waterpolo op kano's. Met de peddels beweeg je je voort, met je handen gooi je de bal voor je.
Kite Fight en Powerkiten
Ga eerst een Aziatisch vliegergevecht aan met je vrienden, collega's of familie en leer daarna vliegeren met onze powerkites. Fun! Vanaf 10 personen Tijdsduur : 2 uur Locatie: Den Haag
Kitesurf les groepen Kijkduin
De nieuwste rage op het gebied van strand en zee sporten is het Kitesurfen.
Kitesurf les groepen Oostvoorne
De nieuwste rage op het gebied van strand en zee sporten is het Kitesurfen.
Kitesurf les individueel Hoorn
De nieuwste rage op het gebied van strand en zee sporten is het Kitesurfen.
Kitesurf les individueel Kijkduin
De nieuwste rage op het gebied van strand en zee sporten is het Kitesurfen.
Kitesurf les individueel Oostvoorne
De nieuwste rage op het gebied van strand en zee sporten is het Kitesurfen.
Mountainbiken duintocht
Een mooie mountainbike tocht door de duinen van Den Haag. Naast al het moois wat de duinen te bieden hebben, staan wij op verschillende coördinaten stil voor leuke opdrachten. Boerengolf, Segway of Haagsch klootschieten?!
Museum Tocht Den Haag
Geniet van Den Haag en Scheveningen en bezoek gedurende de tocht 1 of meerdere Musea en eindig met een barbecue op het strand...
Museum Tocht Den Haag op Seggy
Bezoek een van de vele museums in Den Haag op de Eco Solex.
Museum Tocht Den Haag op Solex
Bezoek een van de vele museums in Den Haag op de Eco Solex.
North Sea Yachtsail
Heerlijk zeilen op zee, met uitzicht over de Scheveningse kust, gooi de trossen los en laat die wind maar komen!
O.V. Spoor Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
O.V. Stads Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
Oranje rit
Begeleide fietstocht.... Via eeuwenoude hofjes fiets je door Den Haag. Onder begeleiding van onze gids komen jullie langs diverse bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Vredespaleis en Paleis Noordeinde.
Oranje rit op de solex
De combinatie van stad, natuur en een hoop fun.
Oranje rit op seggy
De combinatie van stad, natuur en een hoop fun.
Oud Hollandse ijsspelen
Opzoek naar een Oud Hollands winteruitje? Glope biedt originele activiteiten op de ijsbaan: Prikslee, curling, ijsgrabbelen, ringsteken en nog veel meer!
Paddle Boarden en Suppen op zee
De nieuwste trend deze zomer is het Paddle Boarden of Suppen. Een groot surfboard, een peddel, een mooie Scheveningse branding en een beetje evenwicht! Na afloop een heerlijke barbecue?
Paddle Boarden Haagse Grachten
De nieuwste trend deze zomer is het Paddle Boarden of Suppen. Een groot surfboard, een peddel, een mooie Scheveningse branding en een beetje evenwicht! Na afloop een heerlijke barbecue?
Party on Ice IJsspelen Den Haag
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Jeu d Ice, Human Curling en Rodel Priksleeslalom on ice en Fun Curling. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter! Superleuk als bedrijfsuitje! En natuurlijk is ook een spetterend feest in de après ski bar aan de ijsbaan een echte aanrader...
Robinson Crusoe Team Experience
Superleuke teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking belangrijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. Ben jij klaar voor de Crusoe 'proeven'.
Scheveningen rondrit
Begeleide tocht met gids... Ontdek Scheveningen op een actieve manier! Tijdens deze tocht ziet u het oude vissersdorp en de omgeving van de haven, de pier, het Kurhaus en beeldschone onbekende plekjes.
Seggy Tour
Deze Seggy Tour is bij uitstek geschikt voor mensen die op een klimaatvriendelijke wijze Den Haag en Scheveningen willen leren kennen
Segway Tour
Leer 100% groen op deze segways ''cruisen'' door de duinen van Scheveningen. Ook op locatie naar wens!
Sloepen Games Den Haag
Hoe goed kun jij navigeren op het water? Met de Sloepen Games krijg je de uitgelezen kans om erachter te komen wie de échte schippers zijn!
Sloepentocht Leiden
Met deze leuke sloepjes op interactieve wijze over de Oude Rijn naar Leiden varen....Dat is superleuk als bedrijfsuitje of teamuitstapje.....
Sneeuw dag
Een winters bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten waarbij je een keuze kan maken uit diverse combinatieprogramma's bestaande uit 2 winterse activiteiten en 1 horeca optie
Snow Games Zoetermeer
Op deze indoor skibaan met echte sneeuw is het fun met deze snow games voor groepen vanaf 10 personen. Rodelslalom, ringsteken op de slee, jeu de snow en fun curling on snow....... Dat is nog eens een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje!
Speedminton
Is het squash, badminton of tennis? In elk geval heeft dit snelle spel met de shuttle, speciale rackets en de veldvakken ''no limits''.
Speedpadel
Padel, het tennis en squash in één! Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally's.
Stap in de schoenen van F1 Max
Altijd al aan je collega's en vrienden willen laten zien hoe snel jij door de bochten kan racen?
Steptocht Hoek van Holland
De steptocht door Hoek van Holland is sportief en is een leuke manier om de omgeving van Hoek van Holland te verkennen.
Summer Snow Games
In de zomer de sneeuw in! Een spectaculair evenement dat niemand verwacht. Trek je warme kleding uit de kast want het is echt lekker koud!
Surfles groepen
Beachboys & beachgirls... let's surf! Surfpakken aan, board uitzoeken, instructies opvolgen en fun, fun, fun!
Surfles individueel
Naar Hawai hoef je allang niet meer, surfen leer je in Nederland!
Sushi Clinic & IJssculpturen
Sushi maken en IJssculpturen, dat klinkt als een perfecte activiteit!
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Tour de 2CV Brabant
Op z'n Frans door het Brabantse land. Pontje over, picknick bij de molen of een winterse tocht met een kopje erwtensoep onderweg.
Tour de 2CV Wassenaar
Op z'n Frans door het prachtige Wassenaar rijden en dat niet alleen, het Louwman museum met werelds oudste privé-collectie automobielen wordt zeker niet overgeslagen.
Tuk Tuk Guided Oranje Tour
Verken Den Haag (ZH), de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze Tuk Tuk Guided Tour. In groepjes beleven de deelnemers een leuke Tuk Tuk tour door Den Haag en Scheveningen.
Tuk Tuk ijspegel Rally
Beleef de Tuk Tuk Winter Rally en kom helemaal in de wintersferen. Een echte aanrader in combinatie met een leuke kerstborrel. Zit jij in de winnende tuk?
Tuk Tuk Rally
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie vila wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
TukTuk iPad City Game
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, aan de hand van de verschillende opdrachten op de iPad moeten jullie de chauffeur aansturen die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie vila wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
TukTuk stads golftour Den Haag
Met de TukTuk maken jullie een stads golftour door Den Haag. Met jullie boerengolf gear in de TukTuk gaan jullie de verschillende parken langs om daar een aantal holes te spelen..
Urban Escape
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
Vergaderen en Fun Curlen
Work hard, play hard: combinatieprogramma vergaderen + ijsspel voor een voordelige prijs!
Vergaderen en Ijsspelen
Superleuk programma wat een productieve vergadering combineert met een gezellig spel op het ijs!
Vliegeren Hoek van Holland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand van Hoek van Holland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren... Sprongetje?!
Vliegeren in de winter
Handschoenen aan, powerkiten, uitrollen, instructie volgen en... windvlaag... Daar word je warm van!
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
Vliegles groepen Lelystad
Een dag als piloot in Flevoland, om de beurt sturen in de lucht, bochten draaien en de landing in zetten met een stukje theorie en handige tips van je instructuer lukt dat echt... Super!
Vliegles groepen Rotterdam
Een dag als piloot in Rotterdam, om de beurt sturen in de lucht, bochten draaien en de landing inzetten met een stukje theorie en met handige tips van je instructeur lukt dat echt. Super!
Vliegles individueel Lelystad
Een dag als piloot in deze moderne lesvliegtuigen maken een proefles wel superbijzonder. Voeten aan de pedalen, één hand aan de gashendel, de andere aan de stuurknuppel. ''Rotate''.
Vliegles individueel Rotterdam
Roger Fransavia 3244, ready to taxi. Wow, een eerste vliegles tussen de grote vliegtuigen, dat kan alleen maar op Rotterdam Airport. Clear take off!!
Voetbal fun, teambuilding & koning voetbal
Deze sportieve activiteit moet je eens met je bedrijf of vriendengroep gedaan hebben. Het voetbal fun evenement bestaat uit twee fantastische onderdelen. Wie zal dit spel winnen?
Voetbalgolf on the beach
Kun je aardig voetballen, of eigenlijk helemaal niet? Dat maakt niet uit. Dit is namelijk "Golf" dat je met je voeten speelt...dat kan iedereen op dit bijzondere voetbal strand.
Waterbeachdagen
Unieke combinaties van water en strand activiteiten tegen mooie arrangementsprijzen, met gratis beachvolley.
Westland Eco Solex Tour
Deze tour is echt prachtig, geruisloos en milieuvriendelijk.
Wie is de Vos Team Experience
‘Wie is de Vos’ Het thema event waar teambuilding en fun centraal staat.
Winter Chalet on de Beach games
Een actief en winters evenement voor echte teambuilding!
Zandschilderen
Tijdens deze workshop gaat u in teamverband aan de hand van een zelf gekozen thema een fantastisch zandschilderij maken. Op het Scheveningse strand heeft u alle ruimte om met verschillende materialen een geweldig schilderij te maken!
Zandsculpturen Scheveningen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Scheveningen maak je met je team, schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
WKR Proof bedrijfsuitje?

WKR info

"In House" Uitjes
op kantoor of bedrijfsterrein;
Of bel voor onze mogelijkheden: 070-3504648