Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Land Events

Land Events

Uitje of Feest organiseren op een unieke locatie in Nederland. Hieronder vind je een mooi overzicht van de leukste Events op het Land.

Eco Solex Tour
Lekker cruisen op de solex met opdrachten, en wel met de "Eco" solex. Een superleuke tocht en 100% groen.
iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef de superleuke fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, VR techbril, Segway, special tasks, selfies en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Urban Escape
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Break in, de omgekeerde Escape ervaring. Break in the partyroom van de Pier!! Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
City Bike Fun Tocht Den Haag
Aan de hand van een ''hand'' gps en/of onze moderne event routeAPP verken je de stad van punt naar punt, natuurlijk met gekke opdrachten.
Beachdagen
Een actieve dag of middag op het strand van Scheveningen met mooie activiteiten combinaties. Vliegeren, duinbiken, boeren beachgolf, zandsculpturen en nog veel meer!
Robinson Crusoe Team Experience
Superleuke teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking belangrijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. Ben jij klaar voor de Crusoe 'proeven'.
Oranje rit
Begeleide fietstocht.... Via eeuwenoude hofjes fiets je door Den Haag. Onder begeleiding van onze gids komen jullie langs diverse bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Vredespaleis en Paleis Noordeinde.
Museum Tocht Den Haag
Geniet van Den Haag en Scheveningen en bezoek gedurende de tocht 1 of meerdere Musea en eindig met een barbecue op het strand...
Beach Bootcamp
Tijdens de Bootcamp wordt je geconfronteerd met een fysiek en neurologisch uitdagende training.
Wie is de Vos Team Experience
‘Wie is de Vos’ Het thema event waar teambuilding en fun centraal staat.
O.V. Stads Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
Beach Padel
Geen padelschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match! Dat is Padel op het strand..
Speedpadel
Padel, het tennis en squash in één! Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally's.
Stap in de schoenen van F1 Max
Altijd al aan je collega's en vrienden willen laten zien hoe snel jij door de bochten kan racen?
Speedminton
Is het squash, badminton of tennis? In elk geval heeft dit snelle spel met de shuttle, speciale rackets en de veldvakken ''no limits''.
Scheveningen rondrit
Begeleide tocht met gids... Ontdek Scheveningen op een actieve manier! Tijdens deze tocht ziet u het oude vissersdorp en de omgeving van de haven, de pier, het Kurhaus en beeldschone onbekende plekjes.
GPS Duindropping
Tussen land en zee word je gedropt, aan de rand van de duinen met slechts een opdrachtenmap en GPS. Met je team zoek je de waypoints die je de juiste weg wijzen. Beleef de superleuke tussenopdrachten met voertuigen, boerenduingolf, VR techbril, Segway, natte of droge voeten en nog veel meer...! Nieuw; Nu ook als iPad duingame!
iPad City Game
De iPad City Game is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad city game
Zandschilderen
Tijdens deze workshop gaat u in teamverband aan de hand van een zelf gekozen thema een fantastisch zandschilderij maken. Op het Scheveningse strand heeft u alle ruimte om met verschillende materialen een geweldig schilderij te maken!
Voetbalgolf on the beach
Kun je aardig voetballen, of eigenlijk helemaal niet? Dat maakt niet uit. Dit is namelijk "Golf" dat je met je voeten speelt...dat kan iedereen op dit bijzondere voetbal strand.
Beachvolleybal Scheveningen
Een leuke beachvolleybal competitie voor 10 tot 1500 personen op het strand van Scheveningen. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Boerengolf in de duinen
Glope Events heeft het boerengolf gecombineerd met de duinen van Scheveningen en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf in de duinen. Het parcours bestaat uit 9 "holes" die verdeelt liggen in de duinpan. Iedereen dezelfde handicap...0...dus je bent nu al een "pro"!
Boeren beachgolf
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen... Je bent nu al een pro!
Zandsculpturen Scheveningen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Scheveningen maak je met je team, schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
O.V. Spoor Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
Bierproeverij Pubquiz
Een interactieve pubquiz met bierproeverij
iPad Madurodam game
De iPad Madurodam Game is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad Madurodam game
iPad Snowworld game
De iPad Snowworld Game is de interactieve game die je gedaan moet hebben. De iPad/Tablet is leidend tijdens deze activiteit. Met onze unieke app beleef je een ongekend avontuur op en rond de Snowworld Zoetermeer accommodatie.
TukTuk iPad City Game
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, aan de hand van de verschillende opdrachten op de iPad moeten jullie de chauffeur aansturen die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie vila wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
Tuk Tuk Rally
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie vila wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
Indoor Beachvolleybal
Op dit overdekte strand organiseer je de leukste beachvolleybal competities van Nederland.
City Volley Eindhoven
In hartje Eindhoven ligt een mooie waterplas met een fantastisch stukje strand..... Dat vraagt om een beachvolleytoernooi in het Brabantse.....
Mountain biken Limburg
Mountainbiken door de heuvelachtige omgeving van Limburg van punt naar punt met leuke opdrachten en bergetappes.
Mountainbiken Eindhoven
Op de mountainbike langs de hightlights van Eindhoven, maar natuurlijk ook door de natuur om Eindhoven heen....
Funbiken Eindhoven de Kempen
Superleuke Funbiketocht met diverse leuke opdrachten op de mountainbike in de omgeving van Eindhoven / regio de Kempen....
Actief dagje Limburg
Organiseren eenvoudig en supermooie actieve dag in het Heuvelland van Limburg. Jeepsafari, grotbike, mijnwerkers, rondleiding, mergelcarven, grottentocht in vele combinaties.
GPS Duinbiken
Mountainbiken door de mooie duinen van Scheveningen van punt naar punt met leuke opdrachten langs de Waalsdorpervlakte en Meijendel
GPS Havendropping Scheveningen
Verken de haven, het strand en de zee van Scheveningen aan de hand van dit gekke GPS apparaatje ... Boerengolf en foto herkenningsopdrachten zijn zowaar een paar onderdelen om bonuspunten mee te verdienen!
Steptocht Hoek van Holland
De steptocht door Hoek van Holland is sportief en is een leuke manier om de omgeving van Hoek van Holland te verkennen.
GPS Kickbike Tocht
Steppen door de duinen van Scheveningen of door hartje Den Haag, met deze leuke kickbikes, dat is ''kicken''!
Foto fietstocht
Aan de hand van foto's ontdek je in deze fietstocht je weg door de mooie duinen van Scheveningen of kies de mooie Den Haag stadsroute van punt naar punt en met leuke opdrachten.......
Auto puzzeltocht
Niet zomaar een puzzeltocht, maar met de eigen auto een navigatie Challenge langs duinen, villa's en strand.
GPS Tocht Amsterdam
Amsterdam op een leuke ludieke manier verkennen aan de hand van opdrachten en een GPS in de hand, herken jij dat grachtenpand?
Foto Kickbike Tocht
Herken jij de plekken die op de foto's zijn afgebeeld en weten jullie de opdrachten het beste uit te voeren? Dan is jullie team het beste kickbike team!
Culturele games
Beleef een fantastische dag met deze culturele games! Voer opdrachten uit met behulp van een iPad of tablet en kom meer te weten over musea en de prachtige culturele bezichtigingen in de stad!
Ardennen Surival Weekend
Survival, orientatie, kanovaren, mountain-biken, high ropes, tokkelen, abseilen, teambuilden in de Belgische Ardennen.....
Grotbiken en Ruïne Survival
Fiets met een avontuurlijke snelheid door de voormalige mergelmijnen die Nederland rijk is. Houd je lampje nog even aan want de grottensurvival staat hierna op het programma.
Legertruck Dropping Limburg
Tegen schemering neemt iedereen plaats in onze Amerikaanse legertruck, de luiken gaan dicht en de spanning stijgt. Na een kwartier rijden stopt de truck plotseling.... De dropping gaat van start!
Kite Fight en Powerkiten
Ga eerst een Aziatisch vliegergevecht aan met je vrienden, collega's of familie en leer daarna vliegeren met onze powerkites. Fun! Vanaf 10 personen Tijdsduur : 2 uur Locatie: Den Haag
Voetbal fun, teambuilding & koning voetbal
Deze sportieve activiteit moet je eens met je bedrijf of vriendengroep gedaan hebben. Het voetbal fun evenement bestaat uit twee fantastische onderdelen. Wie zal dit spel winnen?
After Office Strand Aanbieding
Echt een mooie "After Office" strand mogelijkheid! Maak een keuze uit onze populaire strand activiteiten en profiteer van onze speciale After Office Sunset Beach zomeraanbieding in Scheveningen!
Den Haag Vandaag
Verken met je groep op grappige wijze ''politiek'' Den Haag. De residentie stad van Nederland per sloep, fiets en benenwagen... Dag mr. president!
Mountainbike challenge
Als jullie groep van uitdagingen houdt, dan is dit het perfecte evenement! Tijdens deze Mountainbike challenge zullen jullie een uitdagend parcours afleggen en opdrachten uitvoeren.
Golf competitie wisselprogramma
Een leuke golf variant toegankelijk voor iedereen. GVB is niet nodig tijdens deze activiteit..
Beachdag combi Strand en Zee
Beleef een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten met een combinatie van Strand en Zee activiteiten. Ook andere Land en Water activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Haagsche Seggytocht
Weet jij het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees?
Atlantic Wall guided Seggy tour
De Atlantic Wall (Atlantische muur) was een 2685 kilometer lange verdedigingslinie, die nazi-Duitsland tijdens de tweede wereld in de bezette gebieden heeft aangelegd ter voorkoming van een geallieerde invasie.
Haagsche solextocht
Weet jij het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees?
Haagsche Fietstocht
Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen...... Ondek de mooiste stad van Nederland op de Haagsche stadsfiets
Atlantic Wall guided fiets tour
Begeleide tour.... De Atlantic wall route is een indrukwekkende route van Scheveningen naar Hoek van Holland door de duinen en kustplaatsen waar nog vele bunkers in te vinden zijn met een verhaal
Bike Adventure
Fietsen van Hoek van Holland naar Scheveningen (Den Haag), dat is misschien wel de mooiste route van Nederland. Een compleet programma met verschillende checkpoints voor opdrachten en pitstops.
iPad iPhone Teamchallenge Quiz
De iPad Teamchallenge Quiz is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie. In deze quiz nemen de deelnemers het tegen elkaar op in een iPad quiz met vragen, filmpjes en foto’s. Dit alles onder de begeleiding van een ware quizmaster!
Seggy Tour
Deze Seggy Tour is bij uitstek geschikt voor mensen die op een klimaatvriendelijke wijze Den Haag en Scheveningen willen leren kennen
Segway Tour
Leer 100% groen op deze segways ''cruisen'' door de duinen van Scheveningen. Ook op locatie naar wens!
Tour de 2CV Wassenaar
Op z'n Frans door het prachtige Wassenaar rijden en dat niet alleen, het Louwman museum met werelds oudste privé-collectie automobielen wordt zeker niet overgeslagen.
Tuk Tuk Guided Oranje Tour
Verken Den Haag (ZH), de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze Tuk Tuk Guided Tour. In groepjes beleven de deelnemers een leuke Tuk Tuk tour door Den Haag en Scheveningen.
TukTuk stads golftour Den Haag
Met de TukTuk maken jullie een stads golftour door Den Haag. Met jullie boerengolf gear in de TukTuk gaan jullie de verschillende parken langs om daar een aantal holes te spelen..
Jeep Safari
Deze jeepsafari heeft een hoog navigatie gehalte met satelliet kaarten, compas en opdrachten. Zit jij in de winnende jeep?
Tour de 2CV Brabant
Op z'n Frans door het Brabantse land. Pontje over, picknick bij de molen of een winterse tocht met een kopje erwtensoep onderweg.
Eco Experience Combi
100% groene activiteit met eco solexen, segways, gCabs en misschien wel een Eco Tuk Tuk?
Westland Eco Solex Tour
Deze tour is echt prachtig, geruisloos en milieuvriendelijk.
Beachvolleybal Hoek van Holland
Een beachvolleybal competitie organiseren met 20 of wel 1000 personen, het kan op Hoek van Holland ''de Hoek''. Wist je dat....
Vliegeren Hoek van Holland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand van Hoek van Holland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren... Sprongetje?!
Summer Snow Games
In de zomer de sneeuw in! Een spectaculair evenement dat niemand verwacht. Trek je warme kleding uit de kast want het is echt lekker koud!
Après Ski Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg of après ski bar in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Après Ski Quiz...
Golfclinic
Lange slag, putten, drivingrange, hole in one? Klaar voor deze golfles ?
Museum Tocht Den Haag op Solex
Bezoek een van de vele museums in Den Haag op de Eco Solex.
Oranje rit op de solex
De combinatie van stad, natuur en een hoop fun.
Atlantic Wall guided Solex tour
De Atlantic wall route is een indrukwekkende route door de duinen en kustplaatsen waar nog vele bunkers in te vinden zijn met een verhaal.
Museum Tocht Den Haag op Seggy
Bezoek een van de vele museums in Den Haag op de Eco Solex.
Oranje rit op seggy
De combinatie van stad, natuur en een hoop fun.
High Tea Tandemtocht
Samen op de fiets en de vrijgezel op de bakfiets, dat begint al hilarisch. Een mooie tocht door de duinen en wassenaar. Tussendoor stoppen we voor een heerlijk high tea.
Blokarten
Blokarten op het strand! Het is een driewieler waar een zitje op zit en een zeil op is gemonteerd. Hoe ontzettend gaaf is dat?!
Beach Tennis
Geen tennisschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match!
Beachvolleybal Triangle
Beachvolley kennen we inmiddels allemaal, maar op dit "Triangle" veld met 3 veld teams is het een hele andere uitdaging met psychologische aspecten.
Zandsculpturen workshop op locatie
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Met je team maak je in deze workshop de mooiste creaties!
gearchiveerd onder: