Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Land Events / Challenge and survive

Challenge and survive

Durf jij het aan? kijk dan snel hieronder.

City Bike Fun Tocht Den Haag
Aan de hand van een ''hand'' gps en/of onze moderne event routeAPP verken je de stad van punt naar punt, natuurlijk met gekke opdrachten.
Robinson Crusoe Team Experience
Superleuke teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking belangrijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. Ben jij klaar voor de Crusoe 'proeven'.
iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef de superleuke fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, VR techbril, Segway, special tasks, selfies en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
GPS Duindropping
Tussen land en zee word je gedropt, aan de rand van de duinen met slechts een opdrachtenmap en GPS. Met je team zoek je de waypoints die je de juiste weg wijzen. Beleef de superleuke tussenopdrachten met voertuigen, boerenduingolf, VR techbril, Segway, natte of droge voeten en nog veel meer...! Nieuw; Nu ook als iPad duingame!
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
Mountain biken Limburg
Mountainbiken door de heuvelachtige omgeving van Limburg van punt naar punt met leuke opdrachten en bergetappes.
Mountainbiken Eindhoven
Op de mountainbike langs de hightlights van Eindhoven, maar natuurlijk ook door de natuur om Eindhoven heen....
Funbiken Eindhoven de Kempen
Superleuke Funbiketocht met diverse leuke opdrachten op de mountainbike in de omgeving van Eindhoven / regio de Kempen....
GPS Duinbiken
Mountainbiken door de mooie duinen van Scheveningen van punt naar punt met leuke opdrachten langs de Waalsdorpervlakte en Meijendel
GPS Havendropping Scheveningen
Verken de haven, het strand en de zee van Scheveningen aan de hand van dit gekke GPS apparaatje ... Boerengolf en foto herkenningsopdrachten zijn zowaar een paar onderdelen om bonuspunten mee te verdienen!
Steptocht Hoek van Holland
De steptocht door Hoek van Holland is sportief en is een leuke manier om de omgeving van Hoek van Holland te verkennen.
GPS Kickbike Tocht
Steppen door de duinen van Scheveningen of door hartje Den Haag, met deze leuke kickbikes, dat is ''kicken''!
Foto fietstocht
Aan de hand van foto's ontdek je in deze fietstocht je weg door de mooie duinen van Scheveningen of kies de mooie Den Haag stadsroute van punt naar punt en met leuke opdrachten.......
GPS Tocht Amsterdam
Amsterdam op een leuke ludieke manier verkennen aan de hand van opdrachten en een GPS in de hand, herken jij dat grachtenpand?
Foto Kickbike Tocht
Herken jij de plekken die op de foto's zijn afgebeeld en weten jullie de opdrachten het beste uit te voeren? Dan is jullie team het beste kickbike team!
Ardennen Surival Weekend
Survival, orientatie, kanovaren, mountain-biken, high ropes, tokkelen, abseilen, teambuilden in de Belgische Ardennen.....
Kite Fight en Powerkiten
Ga eerst een Aziatisch vliegergevecht aan met je vrienden, collega's of familie en leer daarna vliegeren met onze powerkites. Fun! Vanaf 10 personen Tijdsduur : 2 uur Locatie: Den Haag
Bike Adventure
Fietsen van Hoek van Holland naar Scheveningen (Den Haag), dat is misschien wel de mooiste route van Nederland. Een compleet programma met verschillende checkpoints voor opdrachten en pitstops.
iPad iPhone Teamchallenge Quiz
De iPad Teamchallenge Quiz is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie. In deze quiz nemen de deelnemers het tegen elkaar op in een iPad quiz met vragen, filmpjes en foto’s. Dit alles onder de begeleiding van een ware quizmaster!
Segway Tour
Leer 100% groen op deze segways ''cruisen'' door de duinen van Scheveningen. Ook op locatie naar wens!
Eten & Drinken

  • City lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..