Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Land Events / Drive, bike and discover / Vermaak in de coronacrisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen

Vermaak in de coronacrisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen

Beschrijving evenement

Tijdens deze coronacrisis moeten we zo veel mogelijk sociaal contact beperken om het COVID-19 virus te beperken. Maar met dat thuis zitten slaat de verveling ook toe, zeker nu de kinderen ook niet naar school of naar de sportclub kunnen. Vandaar dat wij een activiteit aanbieden die gezinnen lekker buitenshuis kunnen doen, zonder dat zij hierbij in contact komen met anderen, je blijft namelijk in je eigen auto! 

Tijdens deze autopuzzeltocht draait het niet om snelheid, maar om kennis, oriëntatie vermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur…. Dat is een van jullie!.

Wat neem je zelf mee? Een eigen auto met voldoende benzine, een smartphone of tablet met internetverbinding én een schrijfblok met pen. Wij zorgen voor de route!

Verzin ook een coole teamnaam en verkleed je voor een hoop extra lol, bijvoorbeeld in flower power thema. De leukste foto's leveren de meeste punten op!

De start is te Scheveningen. Daar open je de app en gaat de autopuzzeltocht van start! Met herkennings- en satellietfoto's, een cryptische routebeschrijving en diverse leuke opdrachten onderweg, ga je op pad.

De puzzeltocht

Gedurende deze tocht rijd je langs het strand, door de duinen en de bekendste villabuurten van Nederland. Renbaan Duindigt en de gevangenis van Scheveningen zijn zomaar twee bezienswaardigheden die jullie tegen komen. Je puzzelcapaciteiten zal je hard nodig hebben om de tocht succesvol af te ronden. Zetten jullie de nieuwe high score neer?

Na afloop sturen jullie de antwoorden via de mail of whatsapp op, en krijg je de goede antwoorden terug! Elke werkdag publiceren we de score van de teams en de high score overall, voor iedereen die dat leuk vindt.

Gaan jullie de als familie de uitdaging aan?

LET OP:
Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid rondom het coronavirus zorgvuldig op. Deze puzzeltocht is bedoeld als leuke afleiding, en wordt uitgevoerd met je eigen auto. Alléén gezinnen die al met elkaar in een huis wonen, kunnen deelnemen aan deze autopuzzeltocht. Tijdens de tocht blijf je zoveel mogelijk in de auto en stap je hooguit uit om direct naast de auto een foto te maken of opdracht te doen. Meerdere families kunnen wel tegelijk deze tocht doen, zolang iedereen maar bij zijn eigen auto blijft en de 1,5 meter afstand in acht neemt. We doen een beroep op jullie verantwoordelijkheid om daar zelf zorg voor te dragen.

Boeken?

Als je deze activiteit wil boeken, kan dat door middel van het invullen van het contactformulier of door ons te bellen of mailen (Let op, we zijn bereikbaar voor boekingen van ma t/m vr tussen 9.00-17.00. Bij een last minute aanvraag raden we aan telefonisch contact op te nemen).

Geef bij je boeking door:

- De datum en het tijdstip/dagdeel waarop jullie de autopuzzeltocht willen rijden, wij moeten de app namelijk per team van tevoren online zetten. (Zaterdag en zondag is zeker mogelijk, dat horen we dan wel graag vrijdag vóór 16.00 uur)

- of er kinderen van onder de 12 meedoen, dan doen we er voor hen een speciale opdracht bij.

- Je postadres voor het ontvangen van een kleinigheid na het voltooien van de tocht.

Betaling kan door het overmaken van €25,00 per deelnemende auto naar NL86 RABO 0128 4768 50, of via een betaalverzoek. Zodra de betaling gelukt is, ontvang je de inlog van de app om de autopuzzeltocht te starten!

Voorbeeld programma

  • Start locatie
  • Open de app en ga van start!
  • Autopuzzeltocht 
  • Einde met insturen van vragen, antwoorden via de mail
  • Bij goede prestatie een eervolle vermelding in de high score top 10!

Tijdsduur

2 tot 3 uur

Locatie

De start van deze autopuzzeltocht voor gezinnen is nabij de haven van Scheveningen 

De autopuzzeltocht voor gezinnen wordt ook aangeboden in Rotterdam of Amsterdam.

Prijzen vanaf

De prijs voor deze autopuzzeltocht voor gezinnen is

- € 25,00 inclusief BTW per deelnemende auto

Prijzen uitbreidingen

-

Beschikbaarheid

Deze leuke autopuzzeltocht voor gezinnen is al te beleven vanaf de meivakantie! Iedere dag is het mogelijk om de autopuzzeltocht te rijden, maar deze dient wel van tevoren geboekt te zijn. Boeken is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00. Als jullie de autopuzzeltocht nog dezelfde dag of avond willen doen, of juist in het weekend en het is al bijna 17.00 uur, raden we aan om voor de zekerheid even te bellen naar kantoor. 

Deze activiteit is te beleven voor ieder gezin dat een leuke bezigheid zoekt zolang de maatregelen rondom COVID-19 van kracht zijn. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Eten & Drinken

  • Burgerpoint v.a. € 6,50 p.p.
  • City lunch v.a. € 12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

Event App

Deze Roadmap App is gratis beschikbaar voor dit event.