Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Land Events / iPad & Smartphone challenges / iPad Madurodam game

iPad Madurodam game

Beschrijving evenement Bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest, familieuitje

De iPad Madurodam Game is de interactieve game die je gedaan moet hebben. De iPad/Tablet is leidend tijdens deze activiteit. Met onze unieke app beleef je een ongekend avontuur in het Madurodam park. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevind en waar je naartoe kan gaan. Jullie doel is om binnen de tijd zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden op de verschillende locaties.

Met je team kan je zelf bepalen welke opdrachten je op welk moment uitvoert. Wel is er een bepaalde tijd beschikbaar. Kom je te laat met je team, dan volgen er strafpunten. Op de verschillende punten zijn opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Hoe verder de bestemming hoe meer punten je er kunt verdienen. Opdrachten kunnen bestaan uit vragen over de omgeving, algemene kennis of raadsels die jullie moeten oplossen. Het leukst zijn misschien wel de gedurfde foto-opdrachten die veel van jullie creativiteit vragen. Maak een foto van het hele team in de lucht, maak een camouflage foto of strik een voorbijgangers om wat voor jullie te doen. Hoe gekker de foto hoe meer punten. De instructeur kent deze direct toe zodat jullie zien wat jullie verdienen. De opdrachten zijn plaatsgebonden en hebben dus betrekking op het fantastische Madurodam park. Op deze manier leer je met je team het park op een andere manier kennen. Super leuk dus!

Maar, dit is nog niet alles, met een speciale radar zie je waar de andere teams zich bevinden en op het scoreboard zie je wat de tussenstand is. Je kunt met de andere teams chatten maar elkaar ook saboteren. Je stuurt de tegenstanders bijvoorbeeld een gebroken iPad screen of bezorgd ze de schrik van hun leven.

 De iPad Madurodam game is een leuke nieuwe manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk wat van het park te leren en zien. 

Voorbeeld programma

  • Ontvangst in Madurodam
  • Spel uitleg
  • Teamindeling
  • iPad Madurodam Game
  • Resultaten presentatie en foto's op beamer(optioneel)
  • Prijsuitreiking (incl leuke prijsjes!)

Tijdsduur

1,5 uur

Locatie

Madurodam Den Haag/Scheveningen

Prijzen vanaf

Op aanvraag

Prijzen uitbreidingen

Op aanvraag

Beschikbaarheid

Het gehele jaar van maandag t/m zondag

Vrijblijvende offerte aanvragen


 

Stuur deze pagina door

Eten & Drinken

  • City lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..