Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Land Events / Strand Activiteiten

Strand activiteiten

Superleuke uitjes op en rond het strand en in de duinen zoals vliegeren, beachvolley, zandsculpturen, GPS dropping in de duinen en veel meer... 

Beachdagen
Een actieve dag of middag op het strand van Scheveningen met mooie activiteiten combinaties. Vliegeren, duinbiken, boeren beachgolf, zandsculpturen en nog veel meer!
Robinson Crusoe Team Experience
Superleuke teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking belangrijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. Ben jij klaar voor de Crusoe 'proeven'.
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Beach Bootcamp
Tijdens de Bootcamp wordt je geconfronteerd met een fysiek en neurologisch uitdagende training.
Wie is de Vos Team Experience
‘Wie is de Vos’ Het thema event waar teambuilding en fun centraal staat.
iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef de superleuke fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, VR techbril, Segway, special tasks, selfies en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Eco Solex Tour
Lekker cruisen op de solex met opdrachten, en wel met de "Eco" solex. Een superleuke tocht en 100% groen.
Beach Padel
Geen padelschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match! Dat is Padel op het strand..
Speedpadel
Padel, het tennis en squash in één! Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally's.
Speedminton
Is het squash, badminton of tennis? In elk geval heeft dit snelle spel met de shuttle, speciale rackets en de veldvakken ''no limits''.
GPS Duindropping
Tussen land en zee word je gedropt, aan de rand van de duinen met slechts een opdrachtenmap en GPS. Met je team zoek je de waypoints die je de juiste weg wijzen. Beleef de superleuke tussenopdrachten met voertuigen, boerenduingolf, VR techbril, Segway, natte of droge voeten en nog veel meer...! Nieuw; Nu ook als iPad duingame!
Zandschilderen
Tijdens deze workshop gaat u in teamverband aan de hand van een zelf gekozen thema een fantastisch zandschilderij maken. Op het Scheveningse strand heeft u alle ruimte om met verschillende materialen een geweldig schilderij te maken!
Voetbalgolf on the beach
Kun je aardig voetballen, of eigenlijk helemaal niet? Dat maakt niet uit. Dit is namelijk "Golf" dat je met je voeten speelt...dat kan iedereen op dit bijzondere voetbal strand.
Beachvolleybal Scheveningen
Een leuke beachvolleybal competitie voor 10 tot 1500 personen op het strand van Scheveningen. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Boerengolf in de duinen
Glope Events heeft het boerengolf gecombineerd met de duinen van Scheveningen en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf in de duinen. Het parcours bestaat uit 9 "holes" die verdeelt liggen in de duinpan. Iedereen dezelfde handicap...0...dus je bent nu al een "pro"!
Boeren beachgolf
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen... Je bent nu al een pro!
Zandsculpturen Scheveningen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Scheveningen maak je met je team, schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
TukTuk iPad City Game
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, aan de hand van de verschillende opdrachten op de iPad moeten jullie de chauffeur aansturen die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie vila wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
Tuk Tuk Rally
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie vila wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
Indoor Beachvolleybal
Op dit overdekte strand organiseer je de leukste beachvolleybal competities van Nederland.
City Volley Eindhoven
In hartje Eindhoven ligt een mooie waterplas met een fantastisch stukje strand..... Dat vraagt om een beachvolleytoernooi in het Brabantse.....
GPS Duinbiken
Mountainbiken door de mooie duinen van Scheveningen van punt naar punt met leuke opdrachten langs de Waalsdorpervlakte en Meijendel
GPS Havendropping Scheveningen
Verken de haven, het strand en de zee van Scheveningen aan de hand van dit gekke GPS apparaatje ... Boerengolf en foto herkenningsopdrachten zijn zowaar een paar onderdelen om bonuspunten mee te verdienen!
Foto fietstocht
Aan de hand van foto's ontdek je in deze fietstocht je weg door de mooie duinen van Scheveningen of kies de mooie Den Haag stadsroute van punt naar punt en met leuke opdrachten.......
Foto Kickbike Tocht
Herken jij de plekken die op de foto's zijn afgebeeld en weten jullie de opdrachten het beste uit te voeren? Dan is jullie team het beste kickbike team!
Kite Fight en Powerkiten
Ga eerst een Aziatisch vliegergevecht aan met je vrienden, collega's of familie en leer daarna vliegeren met onze powerkites. Fun! Vanaf 10 personen Tijdsduur : 2 uur Locatie: Den Haag
After Office Strand Aanbieding
Echt een mooie "After Office" strand mogelijkheid! Maak een keuze uit onze populaire strand activiteiten en profiteer van onze speciale After Office Sunset Beach zomeraanbieding in Scheveningen!
Beachdag combi Strand en Zee
Beleef een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten met een combinatie van Strand en Zee activiteiten. Ook andere Land en Water activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Segway Tour
Leer 100% groen op deze segways ''cruisen'' door de duinen van Scheveningen. Ook op locatie naar wens!
Beachvolleybal Hoek van Holland
Een beachvolleybal competitie organiseren met 20 of wel 1000 personen, het kan op Hoek van Holland ''de Hoek''. Wist je dat....
Vliegeren Hoek van Holland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand van Hoek van Holland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren... Sprongetje?!
High Tea Tandemtocht
Samen op de fiets en de vrijgezel op de bakfiets, dat begint al hilarisch. Een mooie tocht door de duinen en wassenaar. Tussendoor stoppen we voor een heerlijk high tea.
Blokarten
Blokarten op het strand! Het is een driewieler waar een zitje op zit en een zeil op is gemonteerd. Hoe ontzettend gaaf is dat?!
Beach Tennis
Geen tennisschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match!
Beachvolleybal Triangle
Beachvolley kennen we inmiddels allemaal, maar op dit "Triangle" veld met 3 veld teams is het een hele andere uitdaging met psychologische aspecten.
Zandsculpturen workshop op locatie
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Met je team maak je in deze workshop de mooiste creaties!
Beach Culinair

Beach lunch

  • Beachlunch 10p+ va € 14,50 p.p.
  • Luxe lunch 10p+ va € 21,00 p.p.
  • Lunchpakket va € 8,50 p.p.

Diner / Beach barbecue

  • Beach Schotel va € 15,00 p.p.
  • Zelf BBQ 10-20p va € 21,50 p.p.
  • Beach BBQ 20p+ va € 25,50 p.p.
  • Luxe BBQ 20p+ va€ 30,75 p.p.
  • Diverse buffetten

Welke strandlocatie, beachclub?
Wij adviseren je graag....