Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Lucht Events / Vlieglessen

Vlieglessen

Altijd al les willen hebben in de lucht. Kijk hieronder voor alle vliegles locaties.

Zweefvliegen kunstvlucht
Een looping draaien met een zweefvliegtuig met alleen het luchtgesuis als geluid, dat is spannend!!!
Zweefvliegen Lierstart Flevo
Na de uitleg neem je plaats in het vliegtuig... de spanning stijgt. De kabel trekt zich strak en daar ga je! Geniet van het mooie uitzicht van Flevoland!
Zweefvliegen Lierstart 't Gooi
Op onze bijzondere locatie in 't Gooi ga je zweefvliegen; zo vrij als een vogel! De kabel trekt zich strak, zet je schrap, wat een beleving!
Zweefvliegen sleepstart
Je wordt voortgetrokken door een ander vliegtuig... Een spectaculaire ervaring! Nadat de kabel zich van het ''trekvliegtuig'' heeft losgemaakt voel je je zo vrij als een vogel. Wat een hoogte!
Aerobatic Kunstvliegen
Het ultieme op het gebied van vliegen, looping, rolls en spins. Aerobatic vliegen is een beleving om nooit te vergeten! (kadotip)
Vliegles groepen Lelystad
Een dag als piloot in Flevoland, om de beurt sturen in de lucht, bochten draaien en de landing in zetten met een stukje theorie en handige tips van je instructuer lukt dat echt... Super!
Vliegles groepen Rotterdam
Een dag als piloot in Rotterdam, om de beurt sturen in de lucht, bochten draaien en de landing inzetten met een stukje theorie en met handige tips van je instructeur lukt dat echt. Super!
Helicopter vliegles
Vliegles met een helikopter is de moeilijkste maar ook wel een erg mooie eerste kennismaking met de kleine luchtvaart. Houd jij hem onder controle?
Vliegles individueel Lelystad
Een dag als piloot in deze moderne lesvliegtuigen maken een proefles wel superbijzonder. Voeten aan de pedalen, één hand aan de gashendel, de andere aan de stuurknuppel. ''Rotate''.
Vliegles individueel Rotterdam
Roger Fransavia 3244, ready to taxi. Wow, een eerste vliegles tussen de grote vliegtuigen, dat kan alleen maar op Rotterdam Airport. Clear take off!!