Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Cadeaubon

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel kado?

Geef iemand de beleving van zijn/haar leven en schenk de gelukkige een kadobon van Glope Events. Met dit originele kado kan de ontvanger zelf kiezen uit één van de vele activiteiten die Glope aanbiedt! Door de ruime keuze aan activiteiten en variatie aan prijzen is er voor iedereen wat wils. Een kado om nooit te vergeten…

"Hoe kan ik iemand zo’n leuk en origineel kado geven?"

Bekijk in de onderstaande categoriën welk kado je het meest aanspreekt en vul het informatieformulier onder het evenement in. Je kunt bij datum "open" invullen als je de kadobon voor een nader te bepalen datum wilt geven.

"Ik het formulier verzonden, hoe nu verder?"

  • Op korte termijn zullen wij contact met je opnemen over de informatieaanvraag. Indien je wilt reserveren dan maken wij de bevestiging en factuur op en sturen deze via email naar je toe (indien gewenst kan dit ook via de post).
  • Je dient de bevestiging te tekenen en het factuur bedrag vooraf te voldoen, waarna we de opgemaakte kadobon op zullen sturen.
  • De ontvanger van de bon kan vervolgens contact met ons opnemen om een datum naar keuze te plannen voor deelname aan de activiteit.
  • Hij/zij heeft de dag van haar leven!

Contact

Voor meer informatie kun je Glope Events bereiken op 070-3504648 of via de contactpagina.

Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie