Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Cadeaubon / Kado geven

Lucht Events

Ballonvaart 't Gooi
Het mooie Gooi in Eemland geeft de ruimte om bijna elke dag te gaan luchtballonvaren bij zonsondergang. Voor jong en oud.
Ballonvaart op locatie
Een privé luchtballon ''vaart'' en varen doet het door de verwarmde lucht. Een belevenis voor jong en oud. Branders aan, zandzakken los! Wat mooi is Nederland van boven zeg.
Ballonvaart 't Groene Hart
Een privé luchtballon ''vaart'' en varen doet het door de verwarmde lucht. Een belevenis voor jong en oud. Branders aan, zandzakken los! Wat mooi is het Groene Hart van boven zeg.
Ballonvaart Veluwe
Boven de heide en het veen van de Veluwe zijn deze zomeravonden een unieke beleving om te ballonvaren. Of liever op eigen locatie? Vraag het aan...
Parachutespringen Texel
Zoek jij de ultieme uiting van lef? Waag dan nu een sprong in het diepe van Texel! Gekoppeld aan je jumpmaster spring je uit een vliegtuig op minimaal drie kilometer hoogte, de daarop volgende 30 seconden volgt een spectaculaire vrije val.... Fantastisch!
Parachutespringen Zeeland
Zoek jij de ultieme uiting van lef? Waag dan nu een sprong in het diepe van Zeeland! Gekoppeld aan je jumpmaster spring je uit een vliegtuig op minimaal drie kilometer hoogte, de daarop volgende 30 seconden volgt een spectaculaire vrije val.... Fantastisch!
Helicopter vliegen 't Gooi
Een rondvlucht in een helikopter, zie je iets moois vanuit de lucht? Gewoon even blijven hangen voor die unieke foto.
Zweefvliegen kunstvlucht
Een looping draaien met een zweefvliegtuig met alleen het luchtgesuis als geluid, dat is spannend!!!
Zweefvliegen Lierstart Flevo
Na de uitleg neem je plaats in het vliegtuig... de spanning stijgt. De kabel trekt zich strak en daar ga je! Geniet van het mooie uitzicht van Flevoland!
Zweefvliegen Lierstart 't Gooi
Op onze bijzondere locatie in 't Gooi ga je zweefvliegen; zo vrij als een vogel! De kabel trekt zich strak, zet je schrap, wat een beleving!
Zweefvliegen sleepstart
Je wordt voortgetrokken door een ander vliegtuig... Een spectaculaire ervaring! Nadat de kabel zich van het ''trekvliegtuig'' heeft losgemaakt voel je je zo vrij als een vogel. Wat een hoogte!
Aerobatic Kunstvliegen
Het ultieme op het gebied van vliegen, looping, rolls en spins. Aerobatic vliegen is een beleving om nooit te vergeten! (kadotip)
Helicopter vliegles
Vliegles met een helikopter is de moeilijkste maar ook wel een erg mooie eerste kennismaking met de kleine luchtvaart. Houd jij hem onder controle?
Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie