Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Specials / BedrijfsUitjesBox-CoronaProof

BedrijfsUitjesBox-CoronaProof

Beschrijving evenement BedrijfsUitjesBox

Hét georganiseerde do-it-yourself bedrijfsuitje op afstand. Superleuk om te krijgen én te geven.

Dit zijn onze Boxen:

  • GlobetrotterBox
  • AlcatrazBox
  • EverestBox
  • RobinsonBox
  • HorecaBox
  • ChiefBox (gratis)

Direct naar UitjesBox.nl? : klik hier 

Teambuilding op Afstand

Wil jij je personeel bedanken, een bijzonder cadeau geven aan je collega's of werknemers of ben je opzoek naar een leuk relatiegeschenk? Missen jullie toch wel dat teambuilding gevoel met het werken op afstand? Wil je eigenlijk wel een bedrijfuitje doen, maar door de beperkingen kan het niet of mag het niet? Geef dan een Out of the Box, do it yourself, bedrijfsuitje cadeau! Het enige georganiseerde do it yourself bedrijfsuitje van Nederland, verpakt in een superleuke UitjesBox . Out of the box Teambuilding op afstand, lekker buiten en mét aanhang voor ''één en dezelfde prijs". Hoe leuk is het, om dat te ontvangen van je werkgever!? Met deze box kan de ontvanger zelf kiezen welke van de activiteiten, die de Be Event Group in de UitjesBox aanbiedt, gaat doen. Of allemaal natuurlijk! Op vele locaties in Nederland te spelen. De datum, die bepaal je geheel zelf (muv EverestBox). En het leuke is, eindelijk is de aanhang of introducee weer uitgenodigd, want de uitjes uit deze box, speel je met 2 tot 4 personen. Interactief, teambuilding? Natuurlijk! Er zijn prijzen te winnen. Want collega's posten de scores en foto's met print screens op jullie privé blog. Voor de organisator, jullie chef of teamleider, hebben wij natuurlijk een gratis aparte ChiefBox - Instructeur . Hierin begeleiden wij je van A-Z om van dit uitje op afstand een Out of the Box teambuildingsbeleving mee te geven. Liever geen Teambuilding? De uitjesboxen zijn zo ontwikkelt, dat deelnemers de uitjes ook zonder begeleiding kunnen doen.

Wat maakt de UitjesBox uniek en geeft de ultieme beleving?

Het zijn gave events om te spelen en te doen. Met je eigen vrienden, of gezin. En er bestaat de mogelijkheid om te teambuilden met je collega's.  Superleuk om te geven. Geweldig om te ontvangen. 

Voorbeeld programma

Wat zit er in de box?

GlobetrotterBox

4 uitjes in 1 doos. CityGo - AutoRally - FietsTour - PubQuiz

AlcatrazBox

Mooie CityEscapes én home EscapeBox:  Keus uit EscapeDePier, WaterEscapeRotterdam, I-EscapeAmsterdam

EverestBox

IceCarving of IJssculpturen Workshop Thuis! Inclusief gereedschappen, afdekmatje, uitleg en....Glashelder IJsblok 25x25x25cm

RobinsonBox

FullPack met Robinsonspullen voor thuis. 8 spellen en een eindspel. Herbruikbare items voor andere doeleinden. Superbeleving voor buiten óf binnen.

HorecaBox

Tracteer je collega's op een mooie HorecaBox mét Deliveroo of UberEats voucher. Voor het complete bedrijfsuitje. 

ChiefBox - Gratis

Voor de complete teambuilding leveren wij gratis de ChiefBox Instructeur. Inclusief: beker, usb met presentatie template en uploadstructuur voor resultaten en foto's, extra gadgets voor een mooie en grappige online presentatie.

Alle info op uitjesbox.nl

Tijdsduur

eigen in vulling

Locatie

Alle info op uitjesbox.nl

Prijzen vanaf

Alle info op uitjesbox.nl

Prijzen uitbreidingen

Alle info op uitjesbox.nl

Beschikbaarheid

Alle info op uitjesbox.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

UitjesBox Video
Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie