Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Specials / Borrel of receptie organiseren

Borrel of receptie organiseren

Is het weer tijd om een borrel of receptie te organiseren? Maak het nog extra leuk met een leuke activiteit erbij. Wat dacht je van een workshop IJssculpturen op het terras, onze superleuke interactieve beachclub -pub quiz, een 'Get to the party' escape of break inn? Het is allemaal mogelijk bij veel van onze samenwerkende locaties..

Zandschilderen
Tijdens deze workshop gaan jullie in teamverband, aan de hand van een zelf gekozen thema, een fantastisch zandschilderij maken. Op het Scheveningse strand hebben jullie alle ruimte om met verschillende materialen een geweldig schilderij te maken!
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Scheveningse fietstocht met gids
Begeleide tocht met gids... Ontdek Scheveningen op een actieve manier! Tijdens deze tocht ziet u het oude vissersdorp en de omgeving van de haven, de pier, het Kurhaus en beeldschone onbekende plekjes.
Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Break in, de omgekeerde Escape ervaring. Break in the partyroom van de Pier!! Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie