Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Specials / Special van de maand

Special van de maand

De leukste specials voor 2020.

BedrijfsUitjesBox-CoronaProof
Onze nieuwste CoronaProof oplossing voor jouw bedrijf om een bedrijfsuitje tijdens lockdown te realiseren is onze UitjesBox. Leuk te geven, leuk om te ontvangen. Met je partner een uitje vanuit huis lekker buiten, en resultaten delen met collega's online via de gratis meegeleverde ChiefBox... lees meer
iPad Duindropping Fungame (corona-proof)
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef eventueel de superleuke extra fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, Robinson Games en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Escape the Pier (corona-proof)
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Vermaak in de coronacrisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen
Niet zomaar een puzzeltocht, maar met het gezin in de eigen auto een navigatie challenge langs duinen, villa's en strand!
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Escape the City
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Break in, de omgekeerde Escape ervaring. Break in the partyroom van de Pier!! Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie

 
gearchiveerd onder: