Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Specials / Top 5 activiteiten

Top 5 activiteiten

De Olympische CurlingQuiz!
As seen on T.V! Dé activiteit voor sportkenners! Stel samen met je collega's, vrienden of familie je olympische kennis op de proef, en leer tegelijk deze fantastische sport spelenderwijs!
Fun Curling Kurhausplein
Curling is een spel met stenen en bezems... Fun Curling heeft het ook, maar dan met een hoog ''fun'' gehalte, voor een geslaagd bedrijfsuitje of in combinatie met een kerstborrel. In november, december en januari ook mogelijk voor het beroemde Kurhaus Hotel!
Party on Ice IJsspelen Den Haag
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Jeu d Ice, Human Curling en Rodel Priksleeslalom on ice en Fun Curling. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter! Superleuk als bedrijfsuitje! En natuurlijk is ook een spetterend feest in de après ski bar aan de ijsbaan een echte aanrader...
IJssculpturen maken
Superleuke ice carving activiteit met heldere ijsblokken. Maak de mooiste ijssculpturen met het hamertje en het beiteltje...
Snow Games Zoetermeer
Op deze indoor skibaan met echte sneeuw is het fun met deze snow games voor groepen vanaf 10 personen. Rodelslalom, ringsteken op de slee, jeu de snow en fun curling on snow....... Dat is nog eens een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje!
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie