Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Winter Events

Winter Events

Winter uitje organiseren in Nederland. Hier vind je de leukste ijskoude winter Events van Nederland. 

Fun Curling Den Haag-Leidschendam
Curlen kennen we allemaal van TV. Het spel met de stenen en bezems... Fun Curlen heeft het ook maar dan met een hoog ''fun'' gehalte. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter bij Den Haag. En na afloop is een après ski feestje natuurlijk altijd mogelijk in het gezellige après ski café.... OLYMPISCHE AANBIEDING! Lees verder..
Party on Ice IJsspelen Den Haag
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Jeu d Ice, Human Curling en Rodel Priksleeslalom on ice en Fun Curling. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter! Superleuk als bedrijfsuitje! En natuurlijk is ook een spetterend feest in de après ski bar aan de ijsbaan een echte aanrader...
De Olympische CurlingQuiz!
As seen on T.V! Dé activiteit voor sportkenners! Stel samen met je collega's, vrienden of familie je olympische kennis op de proef, en leer tegelijk deze fantastische sport spelenderwijs!
Olympisch Fun Curlen met Olympische Quiz
De Olympische winterspelen beleven in het klein? Kom Fun Curlen en olympisch quizzen.. Super winters arrangement..
15
IJsbeelden Expo en zelf IJssculpturen maken Scheveningen
Superleuke ijsarrangementen bij CoolEvent te Scheveningen. IJssculpturen expo kijken en daarna ook zelf carven in een sfeervolle 'Stube' op het strand..
10
Oostenrijkste Bierstube-games @ Snowworld!
Ultieme gezelligheid in de Bierstube van Snowworld Zoetermeer!
Vergaderen en Ijsspelen
Superleuk programma wat een productieve vergadering combineert met een gezellig spel op het ijs!
Fun Curling Kurhausplein
Curling is een spel met stenen en bezems... Fun Curling heeft het ook, maar dan met een hoog ''fun'' gehalte, voor een geslaagd bedrijfsuitje of in combinatie met een kerstborrel. In november, december en januari ook mogelijk voor het beroemde Kurhaus Hotel!
Snow Games Zoetermeer
Op deze indoor skibaan met echte sneeuw is het fun met deze snow games voor groepen vanaf 10 personen. Rodelslalom, ringsteken op de slee, jeu de snow en fun curling on snow....... Dat is nog eens een leuk bedrijfsuitje of groepsuitje!
Be on Ice IJsspelen Kurhausplein
Hilarisch groepsuitje op het ijs. Winter spelen zoals Human Icebowling, Jeu 'd Ice, Human Curling en Rodel, prikslee slalom on ice en fun curlen. Dit alles op de prachtige ijsbaan op het Kurhausplein! Dit zijn de ijsspelen van Scheveningen met leuke party, borrel en winterse diner mogelijkheden..
Fun Curling on tour
Met onze funcurling steden kunnen wij door heel Nederland komen om dit leuke programma voor jullie aan te bieden. In het programma vind je een overzicht van de locaties waar we mee samenwerken.
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
Sneeuw dag
Een winters bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten waarbij je een keuze kan maken uit diverse combinatieprogramma's bestaande uit 2 winterse activiteiten en 1 horeca optie
Crushed Ice Games Downhill
Midden op de Boulevard voor de Pier van Scheveningen, beleef je de Crushed Ice downhill fun games als uniek teambuildling uitje.
IJsspelen Amsterdam
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Human Curling en Rodelslalom en Jeu d' Ice. Dit alles op het Museumplein in Amsterdam. Kerstborrel tip!
Be on Ice on tour
De ijsspelen op eigen locatie! Een leuk bedrijfsuitje in de winter met diverse ijsspelen zoals Human Icebowling, Ice Volley, Human Curling en Rodelslalom on Ice. Na afloop een winterse stamppot?
Vliegeren in de winter
Handschoenen aan, powerkiten, uitrollen, instructie volgen en... windvlaag... Daar word je warm van!
Kite Fight en Powerkiten
Ga eerst een Aziatisch vliegergevecht aan met je vrienden, collega's of familie en leer daarna vliegeren met onze powerkites. Fun! Vanaf 10 personen Tijdsduur : 2 uur Locatie: Den Haag
Tuk Tuk ijspegel Rally
Beleef de Tuk Tuk Winter Rally en kom helemaal in de wintersferen. Een echte aanrader in combinatie met een leuke kerstborrel. Zit jij in de winnende tuk?
Expeditie Noordzee cirkel
Een echt teambuilding programma in de winter waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking erg belangrijk is!
Winter Chalet on de Beach games
Een actief en winters evenement voor echte teambuilding!
Actief dagje winter
Een gezellig winter bedrijfsuitje! Lekker uitwaaien, leuke activiteiten beleven op het strand, duinen en in de bossen. Onderweg een heerlijk kopje warme choco, koffie of thee en na afloop een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie?
Be On Ice IJsspelen Leiden
Zoek je leuke ijsspelen op een mooie ijsbaan? Glope biedt onder andere fun curling aan op de ijsbaan Leiden voor grote en kleine groepen.
Snow Games on Tour
Hebben jullie een sneeuwbaan? Wij hebben de snow games! Een leuk bedrijfsuitje programma met diverse sneeuw spelen, waaronder rodelslalom, jeu de snow en human snow bowling.......
Snow challenge bedrijfsuitje
Origineel bedrijfsuitje in de winter? Laat je ski's en snowboard maar thuis. Dit is het meest hilarische winter uitje van 2014!
Oud Hollandse ijsspelen
Opzoek naar een Oud Hollands winteruitje? Glope biedt originele activiteiten op de ijsbaan: Prikslee, curling, ijsgrabbelen, ringsteken en nog veel meer!
Curling Clinic Olympisch
Volg onze officiële Curling workshop met originele granieten curling stenen. Leer de techniek, het spel van top- curlers! Omgeving Den Haag is zeer goed bereikbaar. Bedrijfsuitje en kerstborrel tip!
Vrijblijvende afspraak?
Vrijblijvende afspraak
Een kopje koffie en een winterse
lekkernij staan voor je klaar!

070 - 350 46 48
Eten & Drinken

  • Etagere lunch v.a. €14,00 p.p.
  • Stamppotten v.a. € 24,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..