Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Winter Events / Curling

Curling

Curlen is inmiddels alweer een bekende sport geworden in Nederland. Met de komst van het Nederlandse Curling Team dat goed scoort op wereld niveau en de Curling Quiz op TV, niet meer weg te denken als bedrijfsuitje of vriendenuitje in de winter. Wij verzorgen op diverse Nederlandse ijsbanen de funcurling uitjes. Superleuk om te doen, en ingewikkelder dan je denkt. Maar na enige oefening kan iedereen het. De competities zijn vervolgens hilarisch, leuk en super gezellig. Een prijsuitreiking mag natuurlijk niet ontbreken. Gezellig borrelen of een stampotbuffet na afloop? Ook dat is mogelijk. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend voorstel.  

Curling & IJsbeelden Arrangement (€ 15,- Korting)
Curling op de boulevard van Scheveningen. Hoe leuk is dat! En gaaf in combinatie met een bezoek aan de prachtige ijsbeelden van de Ice Expo Scheveningen.
Curling Clinic Olympisch
Volg onze officiële Curling workshop met originele granieten curling stenen. Leer de techniek, het spel van top- curlers! Omgeving Den Haag is zeer goed bereikbaar. Bedrijfsuitje en kerstborrel tip!
Fun Curling Den Haag-Leidschendam
Curlen kennen we allemaal van TV. Het spel met de stenen en bezems... Fun Curlen heeft het ook maar dan met een hoog ''fun'' gehalte. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter bij Den Haag. En na afloop is een après ski feestje natuurlijk altijd mogelijk in het gezellige après ski café.... Lees verder..
Fun Curling Kurhausplein
Curling is een spel met stenen en bezems... Fun Curling heeft het ook, maar dan met een hoog ''fun'' gehalte, voor een geslaagd bedrijfsuitje of in combinatie met een kerstborrel. In november, december en januari ook mogelijk voor het beroemde Kurhaus Hotel!
Fun Curling on tour
Met onze funcurling stenen kunnen wij door heel Nederland komen, om dit leuke programma voor jullie te verzorgen. In het programma vind je een overzicht van de locaties waar we al mee samenwerken, maar als je zelf een mooie ijslocatie hebt, komen wij graag langs.
Vergaderen en Fun Curlen
Combinatieprogramma vergaderen + Fun Curling
Vrijblijvende afspraak?
Vrijblijvende afspraak
Een kopje koffie en een winterse
lekkernij staan voor je klaar!

070 - 350 46 48
Eten & Drinken

  • Etagere lunch v.a. €14,00 p.p.
  • Stamppotten v.a. € 24,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..