Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Winter Events / Sneeuw spelen / Snow Games on Tour

Snow Games on Tour

Beschrijving evenement

Hebben jullie een leuke sneeuwbaan? Dan kunnen wij de snowgames verzorgen! 

In een leuke competitie in de sneeuw strijden de deelnemers tegen elkaar in teams, waarbij de fun factor natuurlijk centraal staat! Na een roulatieprogramma van zo'n 2 uur met 4 tot 5 snow games volgt er een prijsuitreiking. Welk team mag zich Snow Game Champion van de dag noemen?! Natuurlijk begeleid door onze eigen instructeurs.

Tip! Combineer deze activiteit met een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! 

Ringsteken op de slee

Het is oorspronkelijk een folkloristische traditie die tegenwoordig in Nederland ook wel als sport beoefend wordt. Hierbij dient men te paard of achter een paard te wagen een lans door een ring te steken. Het ringsteken ter slee is afgeleid van deze traditie en zo omgezet naar een sneeuwactiviteit. Om de beurt glijden de strijders volle vaart op de slee naar beneden om met een skistok in de hand zoveel mogelijk ringen te steken. Hoe verder naar beneden hoe kleiner de ringen, maar hoe meer punten deze waard zijn.

Rodelslalom estafette

Bij het rodelen ligt men met de voeten aan het einde van de slee en niet zoals bij skeleton dat men met het hoofd vooruit gaat. Men zal een slalom moeten afleggen waarbij het om een zo snel mogelijke tijd gaat. Weet jij tussen alle pylonnen door te slalommen zonder ze aan te raken en een dusdanige tijd neer te zetten?

Human snow bowling met banden

Bowlen is ontstaan uit het middeleeuwse spel kegelen. Hierbij moet men doormiddel van een bowlingbal 10 kegels omver gooien. Nu maken we het nog een stukje heftiger en ligt er iemand in een band die zoveel mogelijk kegels omver moet knallen. Diegene wordt afgeduwd en ligt in een band en ziet de kegels steeds dichterbij komen. Wie weet al de kegels om te krijgen?

Jeu de Snow

Beter bekend als Jeu de Boules. Waarbij men zo dicht mogelijk bij het balletje dient te gooien. Hier wordt deze activiteit beoefend in de sneeuw. Ben je in de sneeuw net zo'n ster en heb je er net zoveel gevoel voor als op een Jeu de Boules baan? Laat het dan nu zien en vertoon je kunsten bij Jeu de Snow

Funcurling on snow

We kennen allen inmiddels het Curling spelletje. Glope Events introduceert het Curling on Snow. De sneeuw moet wel een beetje aangestampt zijn. Met deze speciale fun curling snowstenen moeten de stenen ook binnen de ringen terecht zien te komen. Precisiewerk, want door het bepalen van de hoogte, bepaal je de juiste snelheid. Hoe hoger de steen wordt losgelaten(gooien en actief schuiven mag hier niet), hoe verder de steen gaat. Let op! Niet te hoog, want dan schuift de steen te ver door voorbij de ringen en verdien je geen punten! Juiste hoogte geeft juiste snelheid en dubbele bonuspunten!

Voorbeeld programma

 • Ontvangst
 • Klaarmaken en verplaatsen naar de sneeuw piste
 • Sneeuwactiviteiten
 • Prijsuitreiking 

Tijdsduur

1,5 - 2,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Locatie

 • Op locatie

Prijzen vanaf

 • 15 tot 25 deelnemers € 27,50 p.p.
 • 25 tot 50 deelnemers € 23,50 p.p.
 • 50 tot 100 deelnemers € 20,50 p.p.
 • vanaf 100 deelnemers € 17,50 p.p.
 • Toegang piste afhankelijk van de locatie.

Prijzen uitbreidingen

 • Fun Curling uitbreiding € 2,50 p.p.

Beschikbaarheid

Het gehele jaar onder voorbehoud van beschikbaarheid van de locatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Vrijblijvende afspraak?
Vrijblijvende afspraak
Een kopje koffie en een winterse
lekkernij staan voor je klaar!

070 - 350 46 48
Eten & Drinken

 • Etagere lunch v.a. €14,00 p.p.
 • Stamppotten v.a. € 24,50 p.p.
 • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..