Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje (+ online) / Flevoland

Flevoland

Aerobatic Kunstvliegen
Het ultieme op het gebied van vliegen, looping, rolls en spins. Aerobatic vliegen is een beleving om nooit te vergeten! (kadotip)
Surfen achter speedboot
Het nieuwste op het gebied van surfen. Sommigen noemen het skurfen. Wij noemen het surfboarden. Erg cool ook op hekgolfen die de boot maakt. Dat moet je gewoon proberen!
Vliegles groepen Lelystad
Een dag als piloot in Flevoland, om de beurt sturen in de lucht, bochten draaien en de landing in zetten met een stukje theorie en handige tips van je instructuer lukt dat echt... Super!
Vliegles groepen Rotterdam
Een dag als piloot in Rotterdam, om de beurt sturen in de lucht, bochten draaien en de landing inzetten met een stukje theorie en met handige tips van je instructeur lukt dat echt. Super!
Vliegles individueel Lelystad
Een dag als piloot in deze moderne lesvliegtuigen maken een proefles wel superbijzonder. Voeten aan de pedalen, één hand aan de gashendel, de andere aan de stuurknuppel. ''Rotate''.
Vliegles individueel Rotterdam
Roger Fransavia 3244, ready to taxi. Wow, een eerste vliegles tussen de grote vliegtuigen, dat kan alleen maar op Rotterdam Airport. Clear take off!!
Wakeboarden achter speedboot
Op een wakeboard kun je en leer je de meest coole capriolen uithalen door te spelen met de ''wake'' hekgolfen die de boot maakt. Dat moet je gewoon proberen!
Waterskiën achter speedboot
Start je op twee ski's of ga je meteen ''mono''? Hoe dan ook, waterskiën is gewoon gaaf om te doen!
WKR Proof bedrijfsuitje?

WKR info

"In House" Uitjes
op kantoor of bedrijfsterrein;
Of bel voor onze mogelijkheden: 070-3504648